Terapi og priser

“Når du bliver den, du er, forandres du”, citat Arnold Beisser

I spirituel integrativ krops- og psykoterapi er udgangspunktet en jordbunden spirituel tilgang til livet. Det er livet lige nu og her, i dette liv, der er omdrejningspunktet. Dét, der er nu, er dét, der lever og derfor dét, der er energi på og som gerne vil frem i lyset. I terapien går vi altid med dét, der er.

Det lyder jo umiddelbart som nonsens eller som fuldstændigt selvindlysende. Grunden, til at jeg skriver det, er at man godt kan have en lang række af selvfortællinger og færdigstrikkede narrativer om, hvordan tingene er, var og bliver. Disse kan forhindre én i at dykke ned og ind i sig selv. At blive dén, man er, udfordrer det selvbillede, man har. Og, ikke mindst, de sandheder, man har. At blive dén, man er, fordrer en overgivelse til dét, der lever inde i én og til processen. Det er dog nemmere sagt end gjort og det kan være forskelligt fra person til person, hvornår man overgiver sig. Men fat mod! Alle kan overgive sig og træde ind i dybe livgivende processer.

Foruden overgivelse, så fordrer terapi også mod og nysgerrighed. Og faktisk kan terapi være både smukt, poetisk og sjovt.

Mennesker er forskellige og derfor er der heller ikke to sessioner, der er ens. Som terapeut er jeg meget bevidst om, at det er i nuet, med den enkelte klient, at vinduet ind til processen åbner sig. Det er i dét nu, at min fineste opgave er at fornemme, hvor du er i din proces og derfra støtte dig i at komme i den retning, som du gerne vil.

I spirituel integrativ krops- og psykoterapi er der mange værktøjer og metoder, der tages i brug, for at komme i kontakt med de dele af bevidstheden, som ellers kan være svære at komme i kontakt med. I terapien bruger jeg bl.a. familieopstilling med gulvmarkører (sten, filt, figurer mv.), jeg bruger tegneterapi og kropstegninger, visualiseringer, guidninger, meditationer, chakraprocesdans og kropsarbejde/energiarbejde på briksen.

Jeg har også taget Reiki I og II hos Heidi Ezra i Fredericia og kan give behandlinger i Reiki uden terapi. Vi indleder dog reiki-healingen med en kort samtale om behov, ønsker og forventninger. Jeg bruger også reiki-energien, som et nyttigt og godt værktøj i det øvrige terapeutiske arbejde.

Priser:

Terapi, 1,5 time: 400 kr.*

Chakraprocesdans, 2 timer: 450 kr.*

Chakraenergiarbejde/reiki-healing på briks m. indledende og afsluttende samtale, 1,5 time: 400 kr.*

*Da jeg er under uddannelse på Tobiasskolen er alle priser studiepriser. Jeg går nu på 3. årgang.

Er du klar til at begynde?

Så kontakt mig for en uforpligtende samtale. Find mine kontaktoplysninger på min kontaktside.

“Hvis du fornægter noget i din egen natur, bliver du tæt forbundet med fornægtelsen. Når du accepterer hvad der vitterligt er der, bliver du fri”, citat Emmanuel (Emmanuels bog)