Terapi for unge

I kraft af mit arbejde som folkeskolelærer i udskolingen, er jeg i daglig kontakt med mange unge mennesker. Jeg har en god fornemmelse af hvad, der rør sig, når man er teenager. Det kan være lavt selvværd, en følelse af ikke at høre til, temaer omkring identitet og køn, svære relationer til venner og forældre, meningsløsheds- og tomhedsfornemmelse, præstationsangst, ensomhed, forkerthedsfølelse, angsten for ikke at slå til, som den man er, en følelse af ikke at vide, hvem man er og hvad man skal her i livet – og meget mere .

Jeg inviterer altid ind i et trygt terapeutisk rum, hvor vi i et roligt tempo, der passer til den enkelte, udfolder dét, der er svært. Der er mange metoder at tilgå det på. Vi sidder ikke “bare og taler” om det. Vi stiller det op med figurer, træder ind i rollerne på gulvet, tegner det, former det af ler, bruger musik og bevægelse, guidning på briks osv. Alt sammen noget, der hele tiden er i overensstemmelse med den proces, som den unge er i.

Læs mere om de terapeutiske metoder her.

En anden meget vigtig del af det terapeutiske arbejde er, at blive mere bevidst om sine egne styrker og udvikle dem. Igennem et terapeutisk forløb vil jeg søge at hjælpe den unge til bedre at kunne pendulere tilbage i det stærke indeni, når verden kan synes svær at være i. Det tager tid at opbygge nye indre tænke- og følemønstre og ydre handlemønstre, så jeg vil altid opfordre til, at man vælger at gå i et terapeutisk forløb. Længden af et sådant kan variere meget, men det vil være mellem 5-10 sessioner. Dette aftales løbende.

Tryk her for at se mine kontaktoplysninger.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Hvilken tung sten bærer du på, som forhindrer dig i at være dig selv?