Om mig

Jeg er uddannet folkeskolelærer og underviser elever i udskolingen. Jeg underviser i dansk, kristendom (religion), historie og samfundsfag.

Jeg er meget interesseret i spiritualitet og hvordan man kan være praktisk i sin tilgang til spiritualiteten. Hvordan lever man et spirituelt liv i en moderne verden? Hvor man har HELE sig selv med?  

Som en del af min uddannelse til Spirituel integrativ krops- og psykoterapeut, går jeg i terapi hos en anden terapeut, der også er uddannet ved Tobiasskolen. Derudover går jeg løbende i supervision, som foregår i fortrolighed hos en superviserende professionel psykoterapeut. Jeg deltager også i øvetimer på min skole, hvor jeg sammen med mine medstuderende øver terapi.

Min uddannelse er oplevelses- og praksisorienteret. Ved at lære teorierne og værktøjerne på egen krop, i eget sind og i egen sjæl, får vi den bedst mulige læring med os. Så kan vi på bedste vis også hjælpe andre.

 Jeg holder til i Erritsø ved Fredericia. Du skal være velkommen til at kontakte mig og høre nærmere om, hvad dvs. at være i et terapeutisk forløb hos mig.